BIO recepty  | Biopotraviny Bioweb.cz eshop by PRO-BIO

 
 
 

Na úvod » BIO recepty

BIO recepty

Níže naleznete výběr nezajímavějších receptů z našich bioproduktů.

Mnoho receptů na tradiční i netradiční pokrmy, navíc roztříděné dle surovin, najdete také na TÉTO STRÁNCE.



 

Pečeme s čirokem

Zde najdete recepty i se surovinami potřebnými k upečení Čokoládových muffinů s čirokovou moukou a Sušenek z čirokové mouky.

Čokoládové muffiny s čirokovou moukou                                                Sušenky z čirokové mouky

            

 Další recepty z čiroku naleznete ZDE!

 



 

Vegetariánská musaka s bulgurem

Ingredience:

Bešamel:

Více »

 

Žitno-špaldový quiche s rostlinným krémem

Ingredience:
Těsto:

 

Poleva na zapečení:

  • brokolice 100 g
  • celer 100 g
  • mrkev 100 g (zeleninu můžeme použít podle vlastní chuti, váha je orientační)
  • máslo
  • muškátový oříšek
  • kurkuma nebo červená paprika dle vlastní chuti
  • špaldový krém na vaření a pečení ISOLA BIO 200 ml
  • 2 vejce
  • sýr na posypání
Více »

 

Raw kokosovo-ovocný dort

Suroviny:
Korpus:

Náplň:

 

Více »

 

S našimi produkty se vaří i v Herbáři!

Šafránové kernoto s máslovou dýní

- použijte České špaldové kernotto NAŠE BIOFARMA

     

Recept pro 4 osoby. Doba přípravy: 1 hodina

zdroj: ČT, pořad Herbář

Více »

 

S našimi produkty se vaří i v Herbáři!

Celerový salát na mužskou impotenci

- použijte Pohanka neloupaná BIOHARMONIE

     

Recept pro 1 muže. Doba přípravy: 15-20 minut.

zdroj: ČT, pořad Herbář

Více »

 

S našimi produkty se vaří i v Herbáři!

Svatomartinské rohlíčky

- použijte Žitná mouka celozrnná jemně mletá BIOHARMONIE

      

Recept pro 4 osoby. Doba přípravy: 2 hodiny

zdroj: ČT, pořad Herbář

Více »

 

S našimi produkty se vaří i v Herbáři!

Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi

- použijte Pšeničná mouka bílá polohrubá BIOHARMONIE

      

Recept pro 4-6 osob. Doba přípravy: 1,5 - 2,5 hodiny

zdroj: ČT, pořad Herbář

Více »

 

S našimi produkty se vaří i v Herbáři!

Květinový raw dort

- použijte Pohankové vločky BIOHARMONIE

       

Recept na 12 kousků. Doba přípravy: 30 minut + 1 hodina chlazení

zdroj: ČT, pořad Herbář

Více »

 

Jáhlový houbový kuba

 Suroviny:

300 g jáhel BIOHARMONIE
• 300 g čerstvých nebo hrst sušených hub
• 4 rohlíky
• 250 ml mléka
• 2 vejce
• hrst majoránky, česnek, kmín, zázvor
• sůl, pepř

4 porce, příprava 45min

Více »

 

Pohanková bábovka

Suroviny:

• 250 g pohankové mouky BIOHARMONIE
• 150 g třtinového cukru BIOHARMONIE
• 250 – 300 ml šlehačky nebo kefíru
• 1 vanilkový cukr
• 1 prášek do pečiva bez fosfátů
• 3 vejce
• 50 ml slunečnicového oleje BIOLINIE
• podle chuti kokos, kakao, rozinky, oříšky

 

Více »

 

Pohankový středomořský salát

Suroviny:

• 1 šálek pohankových krup loupaných BIOHARMONIE
• 1 sterilovaná cizrna BIOLINIE
• 2 jarní cibulky
• 3 řapíky řapíkatého celeru
• hrst čerstvé máty, hrst čerstvé petrželky
olivový olej BIOLINIE
• 10 ředkviček
• ½ lžičky mletého kmínu
• 1 lžička konopného semínka
• 2 stroužky česneku
• pepř, sůl
• citronová šťáva

Více »

 

Jahelný salát s cizrnou, špenátem a citronovou zálivkou

Suroviny:

• 1 šálek jáhel BIOHARMONIE
• 1 sterilovaná kukuřice BIOLINIE
• 1 sterilovaná cizrna BIOLINIE
• 1 cibule
• 500 g čerstvých špenátových listů
• 2 stroužky utřeného česneku
• 1 lžička mletého kmínu
• pepř a sůl
• olivový olej BIOLINIE
• 3-4 lžíce citronové šťávy
• nastrouhaná kůra z 1 ⁄ 2 citrónu
• 1 avokádo
• čerstvý tymián a oregano

 

Více »

 

Pšenično-žitný kváskový chléb

Vyzkoušejte náš velmi rychlý a jednoduchý recept!

Suroviny:

 

Více »

 

Zapečené papriky plněné jasmínovou rýží

Suroviny:


Doba přípravy: 40 minut, počet porcí: 4

Více »

 

Mléčná rýže se skořicí

Suroviny:

 

Doba přípravy: 60 minut, počet porcí 4


Více »

 

Houbové risotto

Suroviny: 

  • 300 g BIOHARMONIE rýže Arborio
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku, oloupané, vcelku
  • 1 cibule na drobno nakrájená
  • 100 ml bílého vína
  • 20 g sušených hub (předem namočíme) nebo 150 g čerstvých hub (nejlépe hřib pravý)
  • 50 g strouhaného sýra typu parmazán
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 l horkého vývaru
  • sůl, případně pepř na dochucení


doba přípravy: 15 minut, vaření: 20 minut, počet porcí: 3

Více »

 

Vánočka ze špaldové mouky

Suroviny:

Více »

 

Medové perníčky

Suroviny:

Postup:

Vše smícháme a vypracujeme těsto. Pokud je příliš řídké, přidáme mouku. Těsto vyválíme a vykrajujeme tvary, které pak rovnoměrně rozprostřeme na vymazaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.



 
 
 
 
 
 
 
 
 

| www.probio.cz, tel.: 583 301 952, fax: 583 301 960, e-mail: probio@probio.cz

 

Copyright © 2016 CHCISHOP.CZMotoshop | Mimibazar | Biopotraviny | Pracovní oděvy | Ubytování Lipno | Fotokniha | Majáky | Motořetězy | Dámské boty | Eshop | Fotoobrazy